Aangepaste sportmiddag

 

SPORTMIDDAG 28 april Helsdingen

Project Amazing organiseert met ondersteuning van Sportservice Vianen op vrijdag 28 april een aangepaste sportdag. Kinderen, jongeren en volwassen vanaf 8 jaar met een beperking en / of autisme zijn van harte welkom om deel te nemen. De locatie is Sportcentrum Helsdingen aan de Westelijke Parallelweg 1 in Vianen. Om 14.00 uur wordt de sportdag gezamenlijk geopend, waarna alle deelnemers de drie verschillende onderdelen twintig minuten uitproberen:

Sport & Bewegen geeft een bootcamp
De trainers van het G-team van v.v. Brederodes een voetbal Clinic
En de andere blijft nog een een verrassing.

De dag eindigt om 15.30 uur. Deelname kost twee euro per persoon en aanmelden kan tot 25 april door hier te klikken. Deelnemers wordt gevraagd zelf een begeleider mee te nemen.

Datum: 28 april
Tijd: 14 – 15.30 uur
Waar: Helsdingen vianen
Bijdrage: 2,–

 

Met vragen of voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Jorrit Hansen van Sportservice Vianen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0347 – 77 87 88 en e-mailadres jorrit.hansen@sportserviceprovincieutrecht.nl.

Laat een reactie achter