We zijn een club vrijwilligers met als doel het verzamelen en delen van kennis en ervaring over het leven met en van zorgintensieve kinderen. Ons doel willen we graag met zo min mogelijk kosten bereiken. Wij vinden het heel belangrijk dat kennis en ervaring over leven met zorgintensieve kinderen bereikbaar is voor iedereen.

We hebben inmiddels al vrijwilligers, maar we kunnen niet alles doen zonder kosten te maken. Om de kosten laag te houden en activiteiten te organiseren, hebben we jullie hulp en ondersteuning nodig.

Gift:
Je kunt ons ondersteunen door middel van het overmaken van een eenmalig bedrag naar keuze op rekeningnummer NL40 ABNA 0563 1463 38 ten name van Project Amazing te Vianen, onder vermelding van “gift”. Grotere bedragen kunnen onder voorwaarden aftrekbaar zijn voor uw Belastingaangifte

Donateur:
Je kunt donateur worden door het jaarlijks overmaken van € 25,- op rekeningnummer NL40 ABNA 0563 1463 38 ten name van Project Amazing te Vianen, onder vermelding van “donateur”.

Voordelen van donateur zijn:
Als donateur krijg je korting op al onze activiteiten.
Je krijgt via de email een uitnodiging voor onze activiteiten.

Sponsor:
Als u zelf een inzamelingsactie, sponsorloop, collecte e.d. wilt organiseren met de stichting als begunstigde neemt u dan vrijblijvend contact op met ons.

 

Het werk van Project Amazing kunnen we uitsluitend doen dankzij de financiële bijdragen van particulieren, instellingen en bedrijven. Om het werk van Project Amazing ook in de toekomst mogelijk te maken blijven we afhankelijk van donaties. Het werk van Project Amazing  is zonder uw donaties niet mogelijk.

 

Bedankt voor uw bijdrage!

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube